Over ons

Huisje-huren.nl richt zich op het verhuren van vakantiehuizen in heel Europa. Wij bieden een groot aanbod van vakantiehuizen, waar huurders en verhuurders gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Op huisje-huren.nl heeft u keuze uit meer dan 45.000 vakantiewoningen en appartementen in 33 landen.

Sneller (ver)huren

Via huisje-huren.nl kunt u uw vakantiewoning sneller en gemakkelijk huren en verhuren. Zo kunnen vakantiegangers veel sneller een geschikt vakantiehuis vinden. Ook voor verhuurders wordt het gemakkelijker gemaakt: alle verhuurders kunnen namelijk terecht op een plek.

Hoe werkt het?

In het handige overzicht kunt u gemakkelijk en snel op zoek naar een vakantiewoning naar keuze. Zo kunt u onder andere filteren op land, regio of plaats. Op basis van de ingevoerde locatie toont de website automatisch vakantiehuizen. Daarnaast kunt u nog gebruikmaken van verschillende filters, zoals bijvoorbeeld aantal personen, aantal kamers, accommodatietype, eigenschappen vakantieverblijf, bijzonderheden accommodatie, omgeving en activiteiten. Als u een leuk vakantiehuis hebt gevonden, kunt u bekijken welke beschikbare data er zijn. U kunt vervolgens direct betalen en boeken. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van uw boeking.

Wij wensen u veel succes met het vinden van een geschikte accommodatie of vakantiebestemming en wensen u alvast een mooie zomer en een fijne vakantie toe.

Namens het team van huisje-huren.nl.